0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

TAPET

Tendintele pentru 2020 / 2021 in amenajarea interioara readuc in atentia clientilor grija pentru detalii, regasita in capodoperele pictorilor romantici. Materialele imbogatite cu broderii fine, cu accente de culori care subliniaza si accentueaza ideea de eleganta si stil, sunt predominanta clara in amenajare interioara.

Peretii simpli, cu pata de culoare plata sunt trecuti in umbra de catre specialistii in amenajari interioare. Practic, ofertant si plin de personalitate, tapetul a revenit in lumina reflectoarelor si readuce in amenajarea interioara formele si culorile indraznete sau deopotriva, discrete si pastelate, care fusesera eliminate in anii precedenti.

Tapetul se potriveste tuturor categoriilor de ambient. Fie ca vrei un dormitor extravagant, un living elegant sau clasic, un hol deosebit, tapetul este o solutie deosebita de fiecare data cand vrei sa surprinzi, sa inovezi sau pur si simplu sa te incojori de motive si culori care te reprezinta. Eleganta si caldura tapetului rareori pot fi egalate prin varuri si vopsele datorita preciziei si posibilitatilor nelimitate de design si textura.

Echipa Daria Design Color va poate ajuta de la recomandarea tapetului pana la montajul acestuia sau combinarea lui cu diverse tipuri de varuri si vopsele moderne (marco polo, istinto, cavenier, velvet, cadoro).

Oferim frumusete, personalitate si rafinament interioarelor dorite, un aspect demn de invidiat, printr-o gama deosebit de diversificata de tapet.

Tapetul montat de noi poate fi din matase, bambus, din pai de orez, hartie ecologica, fototapet, vinil, catifea, tapet cristale swarovski, tapet clasic si modern, tapet, tapet modern, tapet copii,
tapet copii si stickers textil combinat s.a.m.d cu montare pe orizontala sau verticala (practic orice model pe orice fel de suprafata).
Mai jos aveti cateva exemple de tapet combinat cu diverse tipuri de varuri si vopsele moderne:

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi