0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Sufragerii Iasi

Amenajarile interioare si finisajele decorative din sufragerie depind foarte mult de spatiul disponibil si de amplasarea acesteia. Avand in vedere ca sufrageria este camera in care de obicei ne petrecem timpul liber sau ne primim oaspetii avem ocazia cu ajutorul amenajarilor interioare si al finisajelor decorative sa ii imprimam un stil personal indiferent de preferinte (combinatii de culori, modele, tapet).

Pentru sufrageria dumneavoastra echipa noastra va poate ajuta la partea de amenajari interioare si finisaje decorative in alegerea celei mai bune solutii pentru a crea un spatiu unic care sa va reprezinte si in care sa va puteti relaxa alaturi de familie si prieteni.

Arta amenajarii in stil toscan respecta cateva elemente: simplitate si carcater intim unde predominat este stilul rustic inspirat din natura: soare, vin, culori. Daca toate acestea iti plac, atunci inseamna ca ai ales decorul perfect. Mobilierul este de regula din lemn masiv cu linii simple si clare. Se foloseste in decoratiuni, fierul forjat in ramele pentru oglinzi iar la infrumusetarea peretilor interiori tencuiala decorativa.

Casa ta va lua o infatisare regala anul acesta, daca o transformi conform principiilor Daria Design Color pentru anul 2016. Decoratiunile interioare si celelalte obiecte utile in locuinta vor avea o personalitate distincta, inspirata din cele mai frumoase tematici vintage sau nobile, in culori pretioase si modele care exprima farmecul contopirii traditionalului cu modernul.

Exista multe stiluri de decorare asa cum exista si multi oameni care isi decoreaza casele.
Este greu sa numesti cu exactitate un anume stil deoarece fiecare persoana care imbratiseaza un stil vede lucrurile diferit. Creativitatea este un lucru bun pentru ca ne face unici pe fiecare. Stilul rustic si contemporan insa, se afla la capete opuse. Diferenta dintre ele poate fi vazuta daca ne uitam de exemplu la tipul de tencuiala decorativa folosita.

Stilul modern vine nu doar din ratiuni estetice, cat mai ales din ratiuni practice. Apartamentele si locuintele moderne sunt caracterizate in special de un spatiu restrans, care nu ne da voie de cele mai multe ori sa inovam. De aceea trebuie sa negociem cu spatiul de care dispunem, pentru a nu avea o incapere anosta, lipsita de orice farmec. Apartamentele si spatiile reduse au nevoie de crearea unei impresii de deschidere la nivel vizual. Culorile tencuielii decorative trebuie sa fie neutre, se admite o singura nuanta puternica , iar lumina este folosita pentru crearea impresiei de spatiu.

Aveti mai jos cateva exemple de sufragerii in care ne-am ocupat de amenajarile interioare si finisajele decorative.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi