0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Dormitor Casă Iasi

Dormitorul decorat in stil rustic este alegerea potrivita atunci cand doresti sa beneficiezi de o atmosfera reconfortanta si linistita, deoarece accentul este pus pe simplitate si familiaritate. Punctele de referinta ale acestor dormitoare – materiale naturale, prelucrate manual; ornamente practice si nesofisticate, care confera senzatia de spatiu ,in combinatie cu finisaje decorative potrivite creeaza in acelasi timp un mediu care conduce catre relaxare si liniste in orice moment al zilei.

Finisajele decorative interioare in culori traditionale precum galbenul cremos, verdele conifer, rosul indian, albastrul turcoaz sunt folosite singure – pentru a acoperi suprafete intinse de perete, sau izolat, in cantitati mici – ofera personalitate suprafetelor mari, vopsite in alb sau in culori pale, neutre.

Cum imaginea de ansamblu depinde de abundenta luminii naturale, trebuie sa profiti cat mai mult de rolul ferestrelor ce pun in evidenta cularea tencuielii decorative.

Cand vorbim de stilul frantuzesc vorbim de o eleganta metropolitana in combinatie armonioasa cu elemente rustice pentru a contura un interior placut, relaxant. De asemenea, acest stil decorativ este caracterizat de un aer romantic, intim si distins. Francezii au o atitudine relaxata cand vine vorba de amenajarea unei locuinte.

Stilul rustic iti confera relaxare, intimitate si apropiere de natura. Daca ai crescut la tara, un astfel de stil de amenajare interioara iti poate aduce aminte zilnic de perioada copilariei.

Amenajarile interioare si finisajele decorative intr-un dormitor (chiar daca vorbim de case, vile, mansarde sau apartamente) sunt probabil una din cele mai grele sarcini. Datorita faptului ca este camera poate cea mai intima si personala aceasta trebuie amenajata conform personalitatii si caracterului fiecaruia dintre noi.

Amenajarile interioare si finisajele decorative din dormitor au rolul de a crea un stil aparte, foarte personal, chiar daca vorbim de solutii moderne, elegante sau confortabile, pentru a realiza ambianta necesara pentru odihna si intimitate.

Am ales cateva exemple de dormitoare realizate de echipa noastra in care veti putea observa diversitatea tehnicilor folosite pentru a ajunge la cea mai buna solutie in functie de preferintele clientului.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi