0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Camera de zi Stil Contemporan Iasi

Stilul contemporan este un stil care nu tine cont de stereotipuri. Acesta imbina cu succes elemente si caracteristicile stilului modern cu caldura si intimitatea specifica stilurilor din sfera clasica, precum art-deco, traditional, eclectic, etc., iar datorita acestui motiv spatiile decorate astfel exprima confort si stare de bine, fiind primitoare si relaxante. Ca si in cazul celui minimalist, stilul contemporan este deseori confundat cu cel modern, insa, spre deosebire de acesta cel contemporan este mai putin rigid si permite incalcarea anumitor reguli in ceea ce priveste elementele care compun decorul si paleta coloristica utilizata. Putem spune ca dintre toate stilurile aflate in zona moderna a design-ului interior, cel contemporan este cel care permite personalitatii beneficiarului sa se manifeste din plin in contextul unei amenajari, deoarece nu tine cont foarte mult de tendinte si tot ce este la moda in materie de design, ci intruneste doar ceea ce place cu adevarat unei persoane, ambientul obtinut fiind unul foarte personal si unic.Culorile neutre, alese pentru pereti si mobilier, vor crea un fundal perfect pentru a pune in evidenta accesoriile si decoratiunile in culori indraznete, iar in cazul in care se prefera culoarea pentru pereti, se va merge pe nuante neutre pentru restul obiectelor si mobilier.

In locuintele cu un design in stil contemporan se pune baza pe confortul psihologic si din acest motiv crearea unui echilibru in ceea ce priveste gama cromatica aleasa, este absolut necesara pentru a se pastra o atmosfera relaxanta si placuta in incapere.Mobilierul contemporan este unul simplu, cu linii drepte si fara prea multe elemente de decor. Se pune un mare accent pe functionalitate. Piesele de mobilier sunt realizate de obicei nuante foarte inchise sau, dimpotriva, foarte deschise, iar alegerea este determinata de cantitatea de lumina naturala de care beneficiaza ambientul, urmarindu-se de fiecare data, pastrarea aspectului aerisit si a senzatiei de spatialitate. Finisajele preferate sunt cele de lemn, cu fibra proeminenta, lucioase sau mate, combinate cu sticla sau metal.

In livingul contemporan, fata de cel modern, vom observa compozitii de mobilier ceva mai compacte in comparatie cu cele specifice stilului modern, care ofera mai mult spatiu de depozitare si expunere a obiectelor de decor.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi