0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Design Contemporan Iasi

Stilul contemporan este recomandat celor care vor să fie în pas cu moda şi în ceea ce priveşte amenajarea casei, celor care le plac obiectele recent lansate de designerii de top şi celor care se bucură de tot ceea ce este modern. Designerii DDC  sunt de părere că un interior contemporan trebuie să fie confortabil, primitor, fără a fi întunecos sau aglomerat, dovedindu-se a fi perfect atît pentru clădiri de birouri, cât şi pentru locuinţe.

Pentru a obţine un look contemporan, designerii studioului de design interior,  recomandă respectarea cîtorva criterii în amenajarea interioară precum simplicitate, texturi şi linii clare, eleganţă şi un aer sofisticat obţinut cu ajutorul accesoriilor care trebuie utilizate, însă, cu mare atenţie pentru a nu încărca inutil spaţiul. Interioarele contemporane au un aer fresh, iar în momentul în care sunt decorate, specialiştii se axează pe culoare, formă şi spaţiu.

Din punct de vedere cromatic, designerii DDC explică faptul că stilul contemporan este axat pe nuanţe neutre, alb şi negru. Negrul este utilizat foarte mult pe pardoseli pentru a defini şi mai bine o cameră decorată în acest stil, însă poate fi folosit şi pentru un perete. Dar contremporan nu înseamnă tern. Din contră, există pusee cromatice obţinute cu ajutorul accesoriilor.

Unele dintre elementele cel mai des întâlnite sunt liniile. Acestea sunt folosite ca detaliu arhitectonic, la tavane, la ferestrele ample şi înalte, la obţinerea formelor geometrice de pe pereţi. Experţii în design interior de la Studio Insign spun că în amenajările contemporane regula principala este „less is more”, care funcţionează atât la nivelul detaliiilor arhitecturale, cât şi în ceea ce priveşte accesoriile şi decoraţiunile. Fiecare articol de mobilier dintr-un interior contemporan se transformă într-o piesă statement. Sfatul designerilor Studio Insign este că elementele structurale trebuie exploatate. De exemplu, daca aveţi conducte care trec prin apartament acestea se vor integra în decor, completând amenajarea, la fel cum şi cărămizile crăpate sau deteriorate conferă un aer aparte unui interior contemporan.

Piesele de mobilier au forme geometrice, linii plăcute şi simple, iar tapiseriile sunt de cele mai multe ori negre, albe sau în culori naturale, din textile din fibre naturale precum bumbac, mătase, iută, etc. Când amenajează un interior în stil contemporan, designerii Studio Insign aleg piese de calitate, din lemn, fără ca acesta să fie sculptat. Canapelele, fotoliile şi scaunele au picioarele la vedere, iar pe paturi nu sunt puse cuverturi. Covoarele, daca se apelează la ele, sunt de dimensiuni reduse, însă sunt preferate podelele îmbrăcate în lemn, ceramică sau piele. Stilul contemporan este indicat atât în amenjările locuinţelor, cât şi pentru birouri sau spaţii publice.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi