0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Bucatarie cu influente clasice Iasi

Cu o istorie bogata in spate, stilul clasic a demonstrat din plin de-a lungul anilor ca este unul atemporal si nu ca va iesi niciodata din tendinte. Destul de complicat si incarcat in vremurile apuse, acesta a suferit usoare modificari odata cu timpul, deoarece a fost necesara adaptarea sa la modul de viata actual, ajungandu-se la un aspect ceva mai simplist, astfel incat in zilele noastre putem discuta despre un stil clasic contemporan, adaptabil oricarui ambient si la fel de functional ca oricare alt stil de design interior.

Daca ar fi sa caracterizam printr-un singur cuvant stilul clasic, probabil am alege cuvantul “eleganta”. Regasim aceast atribut in fiecare element care face parte dintr-un ambient astfel amenajat, pornind de la piesele de mobilier si pana la cel mai mic obiect de decor.

Mobilierul clasic este usor de recunoscut dupa aspectul rafinat, designul deosebit, finisajele impecabile si, nu in ultimul rand, calitatea ireprosabila. Fronturile mobilierului sunt decorate cu motive specifice acestui stil, liniile frezarilor variind de la cele drepte si sobre pana la cele curbe si stilizate, care pot fi completate si cu elemente sculptate, pentru un aspect mai pretios.

La capitolul nuante putem spune ca cele inchise si sobre, in general maro sau maro-roscat, specifice esentelor lemnoase precum mahonul, ciresul, nucul si stejarul au pierdut simtitor teren in topul preferintelor, acesta fiind dominat in prezent de cele foarte deschise precum alb-unt, fildes, crem, bej, etc.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi