0756 588 075

Programeaza o intalnire!

daria_decore@yahoo.com

Scrie-ne pe adresa de email.

Amenajari interioare moderne in Iasi

Design Interior Iasi

Cu putin noroc, fiecare dintre noi ajunge in acel punct al vietii pe care il visam de cand eram copii: detinerea propriei locuinte. Zis si facut! Dar ce se intampla mai departe? Cum facem ceea mai buna alegere in privinta amenajarii spatiului, astfel incat sa se completeze perfect cu personalitatea si caracterul nostru?
Inainte de orice as vrea sa lamuresc un lucru: designer de interior si decorator nu este acelasi lucru. Diferenta? Un designer este specializat in aspectele tehnice ale decorarii unei case. Ei se pricep la impartirea spatiului casei, remodelare si construirea unor noi proiecte. El este cel care se va ocupa de mobilatul casei si de toate accesoriile necesare. Designerii se ocupa de toate fazele proiectului de interior. Pe de alta parte, un decorator nu are studii de design, insa poate avea experienta. El este specializat in materiale, finisaje si alte lucruri asemanatoare. Pentru cei mai multi decoratori aceasta nu este o meserie, este un hobby. Trebuie sa retineti ca cei doi fac lucruri diferite.

Si acum sa trecem la cele 3 avantaje majore pe care ti le ofera un designer de interior:

Economisirea timpului

Un designer te poate ajuta sa castigi timp pretios pentru ca stie cele mai bune magazine din care poti cumpara si stie exact ceea ce ai nevoie. Poate daca tu ai merge in acelasi magain ca si el nu ai gasi atat de multe lucruri frumoase si folositoare. Ceea ce unui propietar ii va lua cateva zile bune sa gaseasca, unui designer ii va lua cateva ore. La un moment dat vei ajunge sa crezi ca o persoana specializata are acces la elemente la care tu nu ai. Ei gasesc intotdeauna ceea ce au nevoie clientii lor.

Economisirea banilor

Desi nu pare, un designer te poate ajuta sa economisesti bani. Datorita experientei lui el te poate impiedica sa dai banii pe lucruri scumpe si putin folositoare sau de calitate proasta. Te vor opri sa cumperi ceva pe care in ziua urmatoare va trebui sa il schimbi. Intotdeauna vor avea solutii pentru dilemele tale.

Simplifica-ti viata

Un designer iti poate simplifica viata, deoarece va face tot ceea ce tu ar trebui sa faci. Nu ai intotdeauna nevoie de lucruri noi pentru a-ti decora casa. Specialistul stie sa restaureze lucrurile mai vechi si sa le faca sa se potriveasca in casa ta. Intotdeauna casa se va decora dupa gustul tau, insa cu mici retusuri acolo unde este necesar.

Amenajari Interioare Moderne

Daria Design Iasi